Tilmelding

Er du ny i klubben skal du først oprette dig via nedenstående link

Træningstider:
Mandag og Onsdag kl. 20:30-22:00
Lørdage – fritræning kl. 14:00-16:00

Om Karate

Karate (空手), betyder tom hånd direkte oversat, er en kampform, der er baseret på hurtig og effektiv udnyttelse af kroppen til forsvar og angreb.

Stilarten der trænes i Randori hedder Isshinryu (et hjerte en vej) og er en blanding af, slag, spark, låse, greb, kast og undvigelser.

Karate bygger på koncepter og principper frem for en stor samling af teknikker, at have en begrænset række af grundlæggende værktøjer/teknikker med så bred en anvendelse så mulig.

Træningen er opbygget således at den første halve time, varmes der op med integrerede Karateøvelser, herunder slag og spark på fokuspuder og to personers øvelser.

Herefter trænes de grundlæggende bevægelser, en form for skyggeboksning mod aftalte angreb.

Den sidste del af træningen varierer meget, fra styrke, konditions, udholdenheds -træning til kamp.

Træningen tilrettelægges således at forholdsvis simple teknikker gentages mange gange. For her igennem at indarbejde disse på rygraden, idet man opbygger grundlæggende teknikker som en naturlig reaktion frem for en tænkt handling. Man opbygger i princippet et forsvarsværk.

Teknikker og fysisk træning fungerer som nøgleelementer i den daglige træning. opbygningen af grundteknik og en god fysisk form, skaber de grundlæggende elementer for et godt ”håndværk”.

Hvis du har lyst til, at træne Karate i en seriøs men afslappet atmosfære, så er Randori stedet for dig !

Instruktører